TWP

The Wanted People

Als je denkt aan geheime organisaties als de AIVD, FBI of de Special Forces van het leger, denk je aan hoe een hele organisatie in dienst staat van de mensheid of een land. Als er een probleem is wil je het liefste door deze mensen geholpen worden want die kunnen (hoe moeilijk dan ook) het probleem zo goed mogelijk voor je oplossen. Die mensen zijn gewild maar absoluut niet bekend. Het kan je buurman, zoon, hond of oma zijn; niemand weet het. Toch werken ze in de schaduw en dit is ook hoe het werkt bij The Wanted People.

 

Creativiteit & authenticiteit staat bij The Wanted People centraal, niet zoals een conventioneel label. Doordat de oprichter van The Wanted People jaren lang achter de schermen heeft gewerkt vond deze persoon dat het anders kan en op deze manier is het label dan ook ontstaan. Bij conventionele labels wordt er gewerkt met een format, niet bij The Wanted People. Hier geloven dat elke artiest of creatieveling zijn eigen benadering nodig heeft en zijn eigen plan naar ‘succes’. The Wanted People eist en wil alleen het beste voor artiesten of creatievelingen, tenslotte van rekening zijn hun het uithangbord voor de wereld. We werken met mensen binnen het bedrijf die creativiteit voor status en faam zetten, dit betekend dat je soms niet eens van elkaar weet dat je voor hetzelfde bedrijf werkt.

 

Hoe dan ook werkt The Wanted People alleen met de beste uit de industrie en komen we samen. Het hoeft niet dat mensen of partijen in dienst zijn van The Wanted People, het kan ook best zijn dat we extern hulp vragen maar enkel om zo het beste resultaat te halen zonder consessies. Als je aan originele en toffe muziek denkt willen we dat je over een paar jaar alleen maar aan The Wanted People denkt. We denken groot omdat we geloven dat muziek en creativiteit de wereld in beweging zet en zorgt voor vooruitgang, dialoog en inspiratie. We werken als bedrijf in de schaduw maar zijn toch overal te zien of te horen.

Dat is TWP.